stickyimage

Ny Nordisk Hverdagsmad


Af Claus Meyer og Arne Astrup

Ny Nordisk Hverdagsmad er skrevet af stjernekokken Claus Meyer og ernæringsekspert Arne Astrup. Forrygende opskrifter fra det nordiske køkken – flot illustreret.

Ny Nordisk Hverdagsmad er lavet i samarbejde med 2 af vores helt egen madhelte. I det ene hjørne har vi den folkekære og nordiske traditionsguru Claus Meyer og i det andet ringhjørne har vi vores helt eget proteindoktor Arne Astrup. Ny Nordisk Hverdagsmad forener både simple og komplicerede opskrifter til de mest udsøgte smagsoplevelser. Fra det mere traditionelle nordiske køkken til de mere avancerede retter tager Arne Astrup og Claus Meyer læseren ved hånden og lader Ny Nordisk Hverdagsmad vise vejen til en sundere hverdag.

Arne Astrup er kendt fra sine proteinkure i bl.a. Ude & Hjemme samt sit Institut for Human Ernæring. Han har ofte gæstet diverse tv-programmer med sin specialviden indenfor human ernæring og har i Ny Nordisk Hverdagsmad formået at kombinere dette med de skønne opskrifter i smukt samarbejde med kokken Clays Meyer. Claus Meyer har også deltaget i diverse tv-programmer og står bag flere kogebøger bl.a. den populære Almanak. Ny Nordisk Hverdagsmad giver dig opskrifter til både hverdag og fest og giver dig en sundere og grønnere madlavning, der tager hensyn til kroppens behov.

Ny Nordisk Hverdagsmad opfordrer til at optimere dit bær indtag, få mere fisk og skaldyr, bruge de danske grøntsager, årstidens grønt samt minimere dit protein indtag. Ny Nordisk Hverdagsmad er opdelt i let overskuelige kapitler, hvor bl.a. brød og pålæg har sit helt eget kapitel.

Prøv de friske og lækre opskrifter af 2 af vores mest populære ernæringsguruer. Ny Nordisk Hverdagsmad giver dig 60 lækre opskrifter, der bestemt er et kig værd.

Køb bogen “Ny Nordisk Hverdagsmad” af Claus Meyer og Arne Astrup her

 

3 år siden af i kategorien Mad og Gastronomi. Du kan altid følge med i vores artikler via | RSS feed. Du er velkommen til at ligge en kommentar eller linke til denne side.
Om

Bestsellerlisten.dk giver dig anmeldelser af de nyeste bøger på markedet - tidens bestsellere - og giver dig også links direkte til, hvor du kan købe bøgerne. Vi anmelder både skønlitteratur, krimier, studiebøger og meget mere. Har du en bog vi ikke har anmeldt? Så send os endelig en mail - se mere under "Kontakt"

Lig en kommentar

Required